Rouwlinten voor iedere auto

Rouwlinten voor iedere auto

Rouwlinten worden gebruikt bij het afscheid van een dierbare. Het is een tastbare manier om liefde en steun te uiten aan degenen die rouwen. Dit kan een familielid, collega of bekende zijn. Om respect te tonen voor de overledene knoopt men een zwart, of andere kleur lint aan de rechter buitenspiegel van de (vracht) auto.

Toepassingen met rouwlint

  • Volgauto’s van een begrafenisstoet met als extra voordeel dat deze herkenbaar zijn voor overige verkeersdeelnemers.
  • Truckers die zo een laatste eerbetoon aan een overleden collega geven.
  • Plechtigheden waarbij het lint om de arm wordt gedragen.

Welke kleur kiest men?

Bij Linten Kopen bieden wij een keuze uit ruim 80 kleuren lint. Traditioneel zijn de kleuren zwart en paars het meest gebruikt. Er zijn echter uitzonderingen. Zo wordt bij het overlijden van een kind voor een wit lint gekozen. Ook de keuzen om de lievelingskleur van de overledene te gebruiken wint aan populariteit. Een compleet overzicht van alle mogelijkheden vindt u op de pagina satijn lint

De maat van het rouwlint

Afhankelijk van het transportmiddel waar het lint voor gebruikt wordt noemen wij hier de meest gebruikte:

  • Vrachtauto 50mm x 1 meter
  • Personenauto 38mm x 80 centimeter
  • Motor 25mm x 60 centimeter

U kunt kiezen uit twee producten. Of u koopt een rol lint en knipt deze zelf op maat. Of u kiest voor kant en klare linten, deze worden door ons op de gewenste maat gesneden, waarbij er geen rafels ontstaan.

Zeker in tijden dat men druk is met de voorbereidingen van de begrafenis of crematies kiezen veel mensen voor een kant en klare oplossing.

Onze klanten

Naast de vele particulieren zijn het met name transportbedrijven die klant bij ons zijn. Bij het overlijden van een collega bestelt men rouwlint voor de vrachtauto bij ons. Wij zorgen voor de productie, en een chauffeur die meestal wel in de buurt rijdt haalt deze op.

Moet de bestelling verzonden worden, dan heeft u deze de volgende dag in huis. Waarbij we natuurlijk afhankelijk zijn van de post.

Hoe rouwlinten bestellen?

Dit kan via onze webshop, per mail of telefonisch. U vindt alle gegevens in onze webwinkel. Deze bestellingen behandelen wij met voorrang en de meeste zorg. U heeft immers al genoeg aan uw hoofd.

 

Scroll naar boven